V naší absurdní socialistické společnosti už člověka máloco v politice překvapí, ale přesto jsem nemohl uvěřit svým uším, když jsem nedávno zaslechl v rádiu či televizi, že v Litvínově prý zakážou hrací automaty. Už jsem si zvykl na nesmyslné a nemravné pronásledování hracího businessu ze strany státu či obcí. Litvínovští soudruzi však přišli s něčím originálním. Důvodem pro tamní zákaz heren je to, aby se ke hraní nezneužívaly sociální dávky!

Aha. Možná by se měl tedy také zakázat prodej piva nebo vína nebo nadměrně tučných výrobků, vždyť by je lidé na dávkách mohli zneužít.

 

 

 

 

 

 

 

 

Já mám pro socialisty a kolektivisty z Litvínova a z celé republiky jiné řešení: zrušte hanebné sociální dávky a nezakazujte hrací automaty. Zrušte celý váš ostudný sociální stát, který financujete masovou krádeží majetku daňových poplatníků a ještě máte tu drzost tvářit se ušlechtile. Nikdo nemá právo konfiskovat majetek ostatních lidí. A jestli vás zajímají mé argumenty, znovu si přečtěte můj článek, který jsem zde publikoval před 2 lety  http://kinkor.blog.ihned.cz/c1-39073550-jak-mohou-altruiste-reformovat-verejne-finance či řadu dalších textů na www.aynrand.cz